Traineeprogramma

projectmanagement

Het traineeprogramma duurt 1,5 jaar. Na het doorlopen van het G Plus traject start je met een jaarcontract en werk je maximaal 36 uur per week bij een of meerdere opdrachtgevers. Je komt in dienst voor 36 uur per week. Daarnaast krijg je opleidingen/cursussen, waarvan maximaal 4 uur in eigen tijd. Het laatste half jaar ligt de nadruk meer op maatwerk en praktijk.

Voor wie?

Afgestudeerde wo’ers die affiniteit hebben met het publieke bestel. Wij selecteren niet op vakrichting. Je mag de meest exotische studie hebben gedaan, het afronden van je wo-studie geeft ons in ieder geval de garantie dat je op een hoog denkniveau kunt acteren. Je moet wel aantoonbaar affiniteit hebben met de publieke sector en ook de ambitie hebben voor een carrière binnen de overheid.

Projectmanagement is voor diegene die het heerlijk vindt om als een spin in het web te acteren. Je vindt het leuk om deadlines te bewaken en je zorgt ervoor dat ieder project tot een goed einde komt. 

Beter voorbereid

In 2014 zijn wij gestart met Public Support Young. Bij de overheid is veel vraag naar jong talent. Met succes hebben we op deze vraag ingespeeld. Tientallen jonge talenten zijn bij ons gestart en inmiddels doorgestroomd naar een vaste baan bij de overheid. Wij bieden een ideale, zo niet de beste springplank voor een carrière binnen de publieke sector. Met ons traineeprogramma willen wij jong talent nog professioneler en beter voorbereiden op hun carrière binnen de publieke sector.

Competenties

  • Planmatig kunnen werken en denken.
  • Gedreven om elk project in goede banen te leiden.
  • Plezierige persoonlijkheid die in staat is om relaties op te bouwen.
  • Communicatief vaardig.
  • Georganiseerd.

Herken jij jezelf in dit profiel en ben
je maximaal 28 jaar opteer dan voor het traineeprogramma. Heb je andere competenties en vaardigheden? Ook dan hebben wij mogelijkheden voor jou om je start te maken bij Public Support Young. Solliciteer of informeer naar de mogelijkheden.

“Public Support is dé opstap om de concurrentie tien stappen voor te zijn als je net bent afgestudeerd”

Bianca Pesch (28), Master Egyptische taal behaald in 2014, in 2014 gestart als Youngsupporter en sinds 2016 regiodirecteur bij Public Support.