Wat bieden wij?

Het bruto startsalaris ligt tussen de € 1.500,- (mbo), € 1.650,- (hbo), € 1.900,- (wo) op basis van een 40-urige werkweek en kan groeien tot maximaal € 2.500,- op basis van 40 uur, afhankelijk van je ervaring en opleiding.

Onze salarissen zijn gebaseerd op jouw zogenoemde ‘marktwaarde’. Goed om te weten, je hebt hier zelf invloed op. Op termijn kun je doorgroeien naar de functie Topsupporter.

Wie zijn wij?

Ontmoet de mensen achter Public Support Holding.

Je kunt bij Public Support Young in dienst komen voor 24, 32, 36 of 40 uur. Daarnaast krijg je de beschikking over een auto van de zaak: een eigentijdse en milieuvriendelijke Toyota Aygo (rijbewijs B is vereist).

Belangrijk is dat je up-to-date bent met het gebruik van Outlook, Word, Excel en PowerPoint/Prezi. Je doorloopt het G Plus traject waarbij je diverse opleidingen volgt.

Het Traineeprogramma

Ben je net afgestudeerd en wil je door ons opgeleid worden tot gecertificeerd project­ondersteuner binnen de overheid? Dan kun je je aanmelden voor ons trainee­programma. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.  

Youngsupport programma

Tijdens de eerste maanden bij Public Support Young doorloop je het G Plus traject. Dit is een op de markt en praktijk toegespitst traject bestaande uit drie onderdelen.  

“Public Support Young geeft mij de drive en biedt vele mogelijkheden om het beste van mijzelf te kunnen laten zien.”

Mandy de Monyé, Master Management van de Publieke Sector behaald in 2014, sinds 2016 in dienst.

You GO!