Wat ga je doen?

Als projectondersteuner/secretaresse ga je ondersteuning bieden aan voornamelijk (afdelings)managers en projectmanagers. Onze opdrachtgevers zijn overheidsorganisaties zoals gemeenten, ministeries en adviesorganen bij de overheid. Het werken bij al deze verschillende overheidsinstanties zorgt ervoor dat je opdrachten zeer afwisselend zijn. Ook wat betreft duur van de opdracht.

Werkzaamheden

In feite moet je in staat zijn om complexe e-mail, telefoon en agenda te managen. Als secretaresse is het belangrijk dat je gevoel hebt voor dienstverlening, de handen graag uit de mouwen steekt, snel kunt schakelen, goed met mensen om kunt gaan en energie uitstraalt. Als projectondersteuner moet je planmatig kunnen werken en denken, gedreven zijn om een project in goede banen te leiden en georganiseerd zijn. Uiteraard ben je een plezierige en communicatief vaardige persoonlijkheid.

De verschillende opdrachtgevers zitten door het hele land. Houd daarom rekening met een reistijd van maximaal 1,5 uur enkele reis. Een auto van de zaak hoort daar natuurlijk bij.  

Flexibel en divers

Doordat je op verschillende werkplekken wordt ingezet, kun jij je uitstekend en snel ontwikkelen. Steeds iets anders doen in een andere omgeving kan echter best pittig zijn, dus deze functie is echt iets voor iemand die flexibel is en houdt van diversiteit. Ben jij dat? Solliciteer dan direct.  

 

“Public Support Young geeft mij de kans te ontdekken waar mijn krachten liggen.”

Loraine de Graaf (27), Bachelor Sociologie behaald in 2013 en Master Criminologie behaald in 2016 en sinds 2016 in dienst.

TOP referenties

psy-refkaartPublic Support werkt samen met 275 gemeenten en een
80-tal overheids-
instanties. Bekijk de
kaart voor de
volledige refe­-
rentielijst.

TOP referenties

Public Support werkt samen met 275 gemeenten door heel Nederland. Bekijk de kaart voor de volledige refe­rentielijst.